Monday, April 27, 2015

Blogs without makeup! - Blogy bez šminek!

Lately I am seeing an opinion that there is enough blogs about makeup and it should be stopped making these blogs. Let's talk a bit about it.
V poslední době se setkávám s názorem, že blogů o makeupu je už hodně a mělo by se s tím přestat. Trochu si o tom popovídáme.


I kinda understand why people has this opinions. There are many many many blog about make up. But the same there are blogs about movies, music or fan fictions, celebrity blogs, cooking etc. And nobody is complaining. Why? Because popularity of make up blogs is increasing.
Docela tomu rozumím, že mají lidé takový názor. Je mnoho blogů o makeupu. Ale stejně tak je spoustu blogů o filmech, muzice, či povídkách, o celebritách, vaření atd. A nikdo si nestěžuje. proč? Protože popularita makeup blogů roste.

Everybody has right to be creative in what they like. You love to sing? then do it. You love to dance? then do it. You love to try new make up? Don't! That is how I feel it. Also, I don't understand why people are going on makeup blogs just to write rude comments. Like really? Why? In first place, why are you even looking or reading that blog? Just to spread hate?
Každý má právo se zajímat a vyjádřit se o tom co má rád. Rád zpíváš? jen do toho. Rád tancuješ? jen do toho. Ráda zkoušíš nové věci co se týče makeupu? tak s tím rychle přestaň! takhle nějak to pociťuji já. také nechápu, proč lidé chodí na tyto blogy jen proto, aby napsali sprosté či urážlivé komentáře. To jako vážně? Proč? Hlavně, proč na ty blogy vůbec lezete?


I am glad there are so many blogs about make up. It is good because everybody is different. That girl as fair skin, the other has short lashes, that another has chubby cheeks. They all will have a different opinion on the same one product. So you have the same short lashes, you know the mascara which is working for her will be probabaly working for your. If you have fair skin, you will see she won't use the darkets shade of foundation. That is the variety of make up. The red lipstick you completely love? That girl on the new blog do not like her because she likes warm undertones. And if 10/10 girls says that the corrector is really good, you have a very high chance that is what you are looking for.
Jsem ráda, že je tolik blogů o makeupu. Každý je totiž jiná. Ta má světlou pleť, ta zase krátké řasy a tamto? Ta má baculaté tváře. A každý z nich bude mít jiný názor na jeden a ten samé produkt. Pokud máš tedy stejně krátké řasy, a ta bloggerka našla řasenku, která pro ni funguje, pravděpodobně bude fungovat i u tebe. Pokud máš světlou pleť, tak stejně jako ona nepoužiješ ten nejtmavší odstín makeupu. To je rozmanitost. Ta rudá rtěnka, kterou miluješ? Nová bloggerka ji nebude řadit mezi nejoblíbenější, protože má raději teplé podtóny. A když 10/10 bloggerek napíše, že ten korektor je prostě pecka, nějaká pravda na to už asi bude.

I would like to read your opinions about this topic. Please tell me in comments!
Ráda bych znala i vaše názory na toto téma. Jak to vidíte vy? Prosím, dejte mi vědět do komentářů!

Lena ♥

No comments:

Post a Comment